miraDry Westland

De miraDry behandeling is een permanente oplossing voor zweetoksels (hyperhidrosis axillaris). Vanuit het Westland kunt u nu gemakkelijk en laagdrempelig langskomen voor miraDry behandeling in de Roosevelt kliniek.

Klik hier voor het maken van een afspraak
miradry westland

miraDry Westland

De miraDry is een permanente oplossing tegen overmatige zweetoksels (hyperhidrosis axillaris). Met behulp van de microwave techniek kan de dermatoloog (medisch specialist) van de Roosevelt kliniek u permanent van uw zweetoksel probleem afhelpen. De Roosevelt kliniek heeft ruimschoots ervaring met deze behandeling en is een “expert clinic” op het gebied van zweetoksel behandeling. De behandeling is veilig en niet invasief. Vanuit het Westland kunt u gemakkelijk op intake komen op onze locatie in Monster voor behandeling miraDry Westland.

Intake miraDry

Een intake gesprek voor miraDry behandeling kan vanuit het Westland tegenwoordig bij u om de hoek in Monster plaatsvinden. De dermatoloog zal hier vragen naar uw allergieën, uw medicijngebruik en uw algehele gezondheid. Daarnaast zal de dermatoloog zo nodig de oksels inspecteren. Ook zal de dermatoloog al uw vragen over de behandeling beantwoorden en u informeren over hoe de behandeling in zijn werk gaat en de tijdelijke bijwerkingen. Een intake gesprek voor miraDry behandeling is kosteloos. De locatie Monster is vanuit het Westland zeer gemakkelijk te bereiken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om vanuit het Westland onze hoofdvestiging in Leiden te bezoeken.

Behandeling miraDry

De behandeling met de miraDry duurt ongeveer 1,5 uur. De dermatoloog zal eerst uw oksels verdoven en een (tijdelijke) tatoeage zetten. Daarna kan de behandeling plaatsvinden. Deze is na verdoving pijnloos. Na de behandeling worden uw oksels gekoeld met koelelementen. Het advies is om op de dag van de behandeling thuis ook goed te koelen en als het mogelijk is ook de dag erna. Daarnaast zijn er na behandeling met de miraDry enkele leefregels, zoals dagelijks de oksel spoelen met alleen water en de eerste dagen niet te zwaar tillen. U krijgt deze informatie ook allemaal schriftelijk mee op het intake gesprek.
Behandeling miraDry Westland zal plaatsvinden in onze hoofdvestiging in Leiden. Deze is vanuit het Westland goed te bereiken aangezien de Roosevelt kliniek locatie Leiden nagenoeg direct langs de snelweg A4 ligt. We hebben ruime gratis parkeermogelijkheden. Het wordt geadviseerd iemand mee te nemen om u terug te rijden.

Een overzicht van de tarieven voor behandelingen van zweetoksels vindt u in onze prijslijst. Deze behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. (zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.