Moedervlek controle Delft

Wilt u snel en gemakkelijk een moedervlek controle in Delft? Kom langs in de Roosevelt kliniek. De dermatologen zijn een expert op het gebied van het vroegtijdig herkennen en behandelen van hiervan. De Roosevelt kliniek is nu ook gevestigd in Delft. Door de zeer korte wachttijden, de patiënt vriendelijke ontvangst en de medisch zorg geleverd door een academisch medisch specialist onderscheidt de Roosevelt kliniek zich van een standaard ziekenhuis.

Klik hier voor het maken van een afspraak
moedervlek controle Delft

Moedervlek

Iedereen ontwikkelt gedurende zijn eerste dertig levensjaren nieuwe moedervlekken. De hoeveelheid moedervlekken verschillen van persoon tot persoon. Overmatige zonblootstelling kan melanoom veroorzaken (kanker uitgaande van moedervlekcellen). Gelukkig komt het melanoom weinig voor, maar het is belangrijk dat het tijdig wordt ontdekt. Heeft u het idee dat een moedervlek verandert, dan is het belangrijk deze door een arts te laten controleren. De dermatologen van de Roosevelt kliniek Delft zijn een expert in het controleren en behandelen van alle soorten moedervlekken. Bij behandeling van een moedervlek die voortkomt uit de moedervlek controle Delft wordt altijd rekening gehouden met het cosmetische resultaat.

Moedervlek controle Delft

Wanneer u in de Roosevelt kliniek Delft op controle van uw moedervlekken komt zal de dermatoloog eerst het gesprek met u aangaan om een risico analyse te schetsen. Daarna zal de dermatoloog vragen of u zich wilt ontkleden. De dermatoloog controleert niet alleen de moedervlek waar u een vraag over heeft maar wil alle moedervlekken controleren. De Roosevelt kliniek heeft voor moedervlek controle Delft zelfs een speciaal avondspreekuur geopend. Mocht de dermatoloog twijfelen over een afwijking dan kan er gebruik worden gemaakt van een dermatoscoop. Dit is een hulpmiddel om in detail de moedervlek te kunnen controleren en beoordelen. Mocht de dermatoloog dan een indicatie zien om de moedervlek te laten verwijderen dan zal hij dit met u bespreken.

Locatie Delft

De Roosevelt kliniek heeft, naast locaties in Leiden en Monster, ook een locatie in Delft. Deze locatie is zowel goed te bereiken met het openbaar vervoer als met de auto. De Roosevelt kliniek streeft ernaar om de wachttijden kort te houden. U kunt bij ons terecht voor moedervlekken controle met een verwijzing van de huisarts (verzekerde zorg) of direct zelf een afspraak maken zonder verwijzing (onverzekerde zorg.

Een overzicht van de tarieven voor controle en verwijderen van moedervlekken vindt u in onze prijslijst. (zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.