Moedervlek Verwijderen Leiden

Een moedervlek kan om verschillende redenen worden verwijderd. In Leiden kunt u bij de Roosevelt kliniek uw moedervlekken door de dermatoloog laten beoordelen en laten verwijderen. Daarbij zal altijd gekozen worden voor de beste behandelmethode met het meest optimale cosmetisch resultaat.

Klik hier voor het maken van een afspraak
moedervlek verwijderen leiden

Moedervlekken

Gedurende de eerste 20 levensjaren zal iedereen in meer of mindere mate moedervlekken ontwikkelen. Moedervlekken zijn pigment houdende cellen die onder de huid samen clusteren en daardoor een donkere verkleuring geven. Echter kan een moedervlek ook huidkleurig en bolrond zijn. Indien moedervlekken tijdens uw leven groter worden, van kleur veranderen of gaan jeuken is het belangrijk een arts te raadplegen. De dermatoloog kan beoordelen om wat voor moedervlek het gaat en hoe deze het best kan worden verwijderd. De dermatologen in de Roosevelt kliniek Leiden zijn gespecialiseerd in het beoordelen en verwijderen van moedervlekken. Ook voor het cosmetisch moedervlek verwijderen Leiden kunt u bij ons terecht.

Moedervlek verwijderen Leiden

Moedervlekken kunnen op verschillende manieren worden verwijderd. Zo kunnen ze er in zijn geheel worden uitgesneden waarbij de huid gehecht zal worden. Ook kunnen moedervlekken verwijderd worden door middel van een shave excisie waarbij hechten niet noodzakelijk. De reden van verwijderen kan om cosmetische redenen gebeuren of om medische redenen. Indien er een medische reden is valt het verwijderen onder de verzekerde zorg. Zo kan er bijvoorbeeld een medische indicatie zijn om een moedervlek te laten verwijderen, als er een verdenking op een melanoom is. Ook kan men om cosmetische redenen moedervlekken laten verwijderen. Het betreft dan een cosmetische ingreep. De dermatoloog is de medisch specialist van de huid en van huidafwijkingen en die kan beoordelen of moedervlekken goedaardig danwel kwaadaardig zijn. Daarnaast zal de dermatoloog het beste cosmetisch resultaat voor ogen houden. De dermatoloog kan beoordelen welke manier van verwijderen voor u het meest geschikt is. Daarnaast zal de dermatoloog van de Roosevelt kliniek bij moedervlek verwijderen Leiden altijd een check-up aanbieden van alle moedervlekken.

De dermatoloog in Leiden

De dermatologen in de Roosevelt kliniek Leiden zijn experts op het gebied van moedervlekken beoordelen en verwijderen. De locatie Leiden rond de afslag van de A4 heeft een perfecte ligging voor personen uit Voorschoten, Zoetermeer, Oegstgeest, Wassenaar, Katwijk, Leiderdorp. Er is ruim gratis parkeergelegenheid.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.