Moedervlek verwijderen Naaldwijk

Cosmetisch storende moedervlekken kunnen op verschillende manieren worden verwijderd. Belangrijk is dat de beoordeling van een moedervlek door een dermatoloog gebeurt, om potentieel kwaadaardige moedervlekken uit te sluiten en het cosmetisch resultaat zo fraai mogelijk te laten worden. De Roosevelt kliniek in Delft is vanuit Naaldwijk goed te bereiken.

Klik hier voor het maken van een afspraak
moedervlek verwijderen naaldwijk

Moedervlek

Een moedervlek bestaat uit een ophoping van pigment houdende cellen. Iedereen heeft wel een moedervlek. Moedervlekken kunnen al vanaf de geboorte aanwezig zijn maar meestal ontwikkelen mensen ze tussen de 3 en 20 jaar. Ook kan een moedervlek soms van vorm veranderen, bijvoorbeeld tijdens de puberteit of tijdens een zwangerschap. Beoordeling en verwijderen van moedervlekken kan het beste door een dermatoloog gebeuren (medisch specialist van de huid). De dermatoloog kan namelijk beoordelen of er een medische noodzaak is om de moedervlek te verwijderen (verdenking melanoom) of dat het om een cosmetische ingreep gaat. De dermatologen van de Roosevelt kliniek zijn werkzaam op locatie Delft en locatie Leiden. Voor moedervlek verwijderen Naaldwijk is Delft goed te bereiken.

Moedervlekken verwijderen

Steeds vaker maken mensen direct een afspraak met de dermatoloog voor het controleren en verwijderen van moedervlekken (moedervlek verwijderen Naaldwijk). Dit behoort dan wel tot de onverzekerde zorg. De dermatoloog zal met u de behandelopties voor het verwijderen bespreken en het te verwachten cosmetische resultaat. Indien er hechtingen noodzakelijk zijn zal de dermatoloog u instructies geven. De hechtingen mogen meestal 7-14 dagen na de ingreep worden verwijderd. Is er een medische indicatie om uw moedervlekken te laten beoordelen en te laten verwijderen dan wordt het consult in de Roosevelt kliniek volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Een voorbeeld van een medische indicatie is dat u veel onrustige moedervlekken heeft en uw huisarts besluit u door te sturen naar een dermatoloog. Hou er wel rekening mee dat specialistische medische zorg van het eigen risico af gaat.

Moedervlek verwijderen Naaldwijk

De hoofdvestiging van de Roosevelt kliniek zit op locatie Leiden. Vanuit Naaldwijk is de reistijd zo’n 35 minuten. Voor moedervlek verwijderen Naaldwijk is er echter sinds december 2016 ook een locatie Delft aanwezig, die vanuit Naaldwijk sneller te bereiken is. Het comfort, de korte wachttijden en de specialistische service maken de Roosevelt kliniek voor u de perfecte locatie om uw moedervlek te laten beoordelen en verwijderen.

Een overzicht van de tarieven voor het verwijderen van een moedervlek vindt u in onze prijslijst. (zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.