Moedervlek Verwijderen Voorschoten Wassenaar

Wanneer een moedervlek cosmetisch storend is kunt u er voor kiezen om deze te laten verwijderen. Het is belangrijk deze ingreep door een dermatoloog (medisch specialist van de huid) te laten doen. Naast dat een dermatoloog u goed kan adviseren over het cosmetische resultaat kan een dermatoloog ook kwaadaardige moedervlekken onderscheiden van goedaardige moedervlekken.

Klik hier voor het maken van een afspraak
moedervlek verwijderen Voorschoten Wassenaar

Moedervlek: goedaardig of kwaadaardig?

Indien u een moedervlek wilt laten verwijderen is het belangrijk dat eerst onderscheid wordt gemaakt of een moedervlek goedaardig of kwaadaardig is. De dermatoloog kan u hier voorlichting over geven. Een moedervlek die onrustig is zal namelijk op een andere manier moeten worden verwijderd als een moedervlek die alleen cosmetisch storend is. Ook zal de dermatoloog de onrustige moedervlek altijd opsturen voor laboratorium onderzoek. Voor moedervlek verwijderen Voorschoten Wassenaar kunt u snel en gemakkelijk terecht bij 1 van onze dermatologen in de Roosevelt kliniek die zeer veel ervaring hebben in het beoordelen en verwijderen van moedervlekken.

Moedervlek verwijderen Voorschoten Wassenaar

De dermatoloog zal u inlichten hoe de moedervlek het beste verwijderd kan worden. Ook zal er gevraagd worden naar mogelijke allergieën en medicijngebruik om de ingreep zo vlot mogelijk te laten verlopen. Bij het wegsnijden van de moedervlek zijn er hechtingen noodzakelijk die na 7-14 dagen zullen worden verwijderd. Indien u met de auto wilt komen adviseren wij iemand mee te nemen om terug te rijden als de moedervlek in het gezicht zit. Vanuit Voorschoten en Wassenaar is de Roosevelt kliniek ook erg goed met het openbaarvervoer te bereiken. Of moedervlek verwijderen Voorschoten Wassenaar onder verzekerde of onverzekerde zorg valt hangt af van de aard van de moedervlek.

Roosevelt kliniek

De dermatoloog zal niet alleen de moedervlekken die u weg wilt hebben beoordelen maar een algehele moedervlek controle uitvoeren. Indien u een verwijzing van de huisarts heeft wordt het beoordelen van de moedervlekken vergoed door uw zorgverzekeraar. Indien medisch noodzakelijk wordt ook het weghalen van een moedervlek vergoed. Het verwijderen van moedervlekken die goedaardig zijn en vanuit cosmetisch oogpunt worden weggehaald valt niet onder de verzekerde zorg en zult u zelf moeten betalen. Voor het verwijderen van uw moedervlek zal de dermatoloog de meest geschikte behandelopties aan u voorleggen en u de voor en nadelen van de opties vertellen. Als medisch specialist van de huid zal de dermatoloog altijd het cosmetisch resultaat als uitgangspunt in zijn behandelplan meenemen. In de Roosevelt kliniek kunt u snel terecht voor moedervlek verwijderen Voorschoten Wassenaar.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.