Ooglidcorrectie Delft

Een ooglidcorrectie geeft u weer een frisse uitstraling. Het is een van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen en vindt plaats onder lokale verdoving.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Ooglidcorrectie

Als we ouder worden, wordt de huid minder stevig. De huid van de oogleden is erg dun en kan door het slapper worden gemakkelijk gaan uitrekken. Dit heeft tot gevolg dat de huid gaat hangen. Dit kan er toe leiden dat het een zwaar gevoel geeft op de oogleden en dat het u een vermoeide uitstraling geeft. Om dit te compenseren, kan het zijn dat u ongemerkt de wenkbrauwen continu optrekt. Dit kan echter weer leiden tot spanningshoofdpijn. Met een ooglidcorrectie Delft kunnen deze klachten verholpen worden en krijgt u weer een frisse blik.

Intakegesprek

De medisch specialist van de Roosevelt kliniek zal in een intake gesprek al uw vragen beantwoorden en gesproken worden over uw verwachtingen. Er wordt beoordeeld of een ooglidcorrectie voor u de juiste behandeling is en of er eventueel ook nog alternatieven zijn of dat een aanvullende behandeling noodzakelijk is voor een optimaal resultaat. U ontvangt een informatiefolder om thuis alles nog eens door te nemen.

De behandeling

De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Van te voren wordt eerst de huid afgetekend die verwijderd moet worden. Hierna wordt de huid verdoofd en wordt de huid gedesinfecteerd. De huid wordt vervolgens verwijderd en eventueel wordt er ook overtollig vetweefsel verwijderd. Bloedvaatjes worden dichtgebrand. Vervolgens worden de wondranden aan elkaar gehecht en worden wondpleisters aangebracht welke tot het verwijderen van de hechtingen kunnen blijven zitten.

Na de ingreep

Zorg ervoor dat u vervoer naar huis heeft, na de ooglidcorrectie Delft mag u niet zelf naar huis toe rijden. Het is belangrijk om de eerste 24-48 de oogleden te koelen om zwelling en bloedingen zoveel mogelijk tegen te gaan. De ogen kunnen de eerste dagen meer tranen of juist droger aanvoelen. Na een week worden de hechtingen verwijderd. Na ongeveer 2-3 weken is de huid van oogleden weer hersteld en ziet alles er rustig uit.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst. (zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.