Ooglidcorrectie Leiden Delft

Indien u last heeft van overtollige huid van de oogleden, kunt u een ooglidcorrectie ondergaan. Veel voorkomende klachten bij overtollige huid van de oogleden zijn vermoeide ogen, zware oogleden, hoofdpijn, vermoeidheid en het continu (onbewust) optrekken van de wenkbrauwen ter compensatie. Het optrekken van de wenkbrauwen kan er ook voor zorgen dat u meer vermoeidheidsklachten ervaart of rimpels op het voorhoofd krijgt. Door het overschot te laten verwijderen, kunt u uw klachten gemakkelijk bestrijden en krijgt u weer een frisse open blik. Misschien is een ooglidcorrectie Leiden Delft wel wat voor u.

Uw eerste afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt in de Roosevelt kliniek, gaat u eerst in gesprek met onze medische specialist. Er worden in dit gesprek enkele vragen gesteld over uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Er wordt naar uw oogleden gekeken en de huid en structuren rondom en er wordt besproken waar u last van heeft. Hierna zal de specialist u adviseren of een ooglidcorrectie het voor u gewenste resultaat kan bereiken, of dat een andere of aanvullende behandeling een beter resultaat oplevert. Verder kunt u tijdens deze afspraak al uw mogelijke vragen stellen en krijgt u een folder mee naar huis waarin alle informatie over de behandeling staat. Hier staat bijvoorbeeld in wat u moet weten over uw voorbereiding voor de behandeling en hoe uw herstelperiode verloopt.

De ingreep

De ooglidcorrectie Leiden Delft wordt uitgevoerd in de Roosevelt kliniek in Leiden of Delft. De medisch specialist zal voor aanvang van de operatie het overschot aan huid aftekenen. Vervolgens wordt de overtollige huid verdoofd, gedesinfecteerd en daarna verwijderd. Er wordt beoordeeld of overig onderhuids weefsel ook verwijderd moet worden. De huid wordt gesloten met een dunne fijne hechting. Na de ingreep blijft u nog even ter observatie in de kliniek. U heeft na de behandeling een aantal dagen rust nodig, om het herstel te bespoedigen. Na een week komt u voor controle bij ons langs en mogen de hechtingen er uit. De huid blijft nog even beurs, maar dat herstelt zich na een paar weken.

De procedure van de ooglidcorrectie kost 800 euro.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.