Ooglidcorrectie regio Den Haag Wassenaar

Een ooglidcorrectie is een behandeling waarbij overtollig huidweefsel bij de oogleden verwijderd wordt en de contour wordt gecorrigeerd.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Ooglidcorrectie regio Den Haag Wassenaar

Als u van overtollige huid bij de oogleden last heeft, kunt u een ooglidcorrectie ondergaan. Klachten die vaak voorkomen bij overtollige huid bij de oogleden zijn vermoeide ogen, hoofdpijn, zware oogleden, vermoeidheid en continu uw wenkbrauwen (onbewust) optrekken om voor de hangende huid te compenseren.
De wenkbrauwen continu optrekken kan voor rimpels zorgen op het voorhoofd en meer vermoeidheidsklachten veroorzaken. Door het overschot aan huid te laten verwijderen, kunt u gemakkelijk uw klachten tegengaan, zo krijgt u weer een frisse open blik. Als dit u aanspreekt is een ooglidcorrectie regio Den Haag Wassenaar misschien wel iets voor u.

Intake-afspraak

Als u uw eerste afspraak heeft gemaakt bij de Roosevelt kliniek, gaat onze medisch specialist eerst met u in gesprek. In dit gesprek wordt u gevraagd naar uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Daarnaast worden uw oogleden en de huid rondom bekeken. Er wordt gevraagd waar u last van heeft, waarna de specialist u adviseert of een ooglidcorrectie voor u het gewenste resultaat oplevert, of dat een andere of aanvullende ingreep een beter resultaat oplevert. U krijgt een folder mee naar huis met alle informatie over de ooglidcorrectie regio Den Haag Wassenaar en verder heeft u de mogelijkheid om al uw eventuele vragen te stellen. In de folder staat onder andere alles wat u moet weten over de voorbereiding voor de ingreep en het verloop van uw herstelperiode beschreven.

De ingreep

De ooglidcorrectie regio Den Haag Wassenaar wordt uitgevoerd in de Roosevelt kliniek in Leiden of Delft.
Voor de operatie zal de medisch specialist de overtollige huid aftekenen. Dan wordt deze huid verdoofd, gedesinfecteerd en vervolgens verwijderd. Dan wordt gekeken of overig onderhuids weefsel ook weggehaald moet worden. Tenslotte wordt de huid met een dunne hechting gesloten. U blijft na de operatie nog even in de kliniek ter observatie. Na de behandeling moet u een paar dagen rust nemen, om het herstel te bevorderen. Na een week komt u ter controle terug naar de kliniek. We halen dan de hechtingen er uit. De huid zal nog even beurs blijven, maar dat herstelt zich na verloop van enkele weken.

Een ooglidcorrectie kost 800 euro. Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.