Ooglidcorrectie regio Noordwijk

Wanneer overtollige huid bij de oogleden u last bezorgen, kan een ooglidcorrectie dit verhelpen. Naarmate de huid ouder wordt neemt de elasticiteit af en kan die gaan uitrekken. Hierdoor kan de huid gaan hangen, wat symptomen kan veroorzaken als vermoeide ogen en zware oogleden. Een reflex hiertegen is het optrekken van wenkbrauwen, wat daar bovenop hoofdpijn kan veroorzaken, maar ook vermoeidheid en het ontstaan van rimpels. Een ooglidcorrectie regio Noordwijk kan dit verhelpen en u weer een frisse uitstraling bezorgen.

Eerste afspraak

Als u geïnteresseerd bent in een ooglidcorrect kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. In deze eerste afspraak spreekt u met de medisch specialist van de Roosevelt kliniek. U kunt in dit gesprek alles vragen, verder zal de arts met u de verwachte resultaten doorspreken. De medisch specialist zal u enkele vragen stellen naar uw algemene gezondheid en medicijngebruik. Er wordt ook gesproken over alternatieve behandelingen die voor u geschikt kunnen zijn. Na het gesprek krijgt u alle informatie op papier mee, zodat u dit thuis nog rustig kan bekijken.

De behandeling

De ooglidcorrectie regio Noordwijk zal in de Roosevelt kliniek Leiden plaatsvinden. Voor de operatie wordt de overtollige huid afgetekend door de arts. Dan worden de oogleden met prikken verdoofd. U zal dit en het opzwellen van de oogleden even voelen, maar het is niet erg pijnlijk. Vervolgens wordt de huid gedesinfecteerd en in steriel afgedekt. De overtollige huid en eventueel overtollig spier- of vetweefsel kan nu worden weggesneden. De huid wordt daarna gehecht met een dunne draad. De behandeling duurt rond de 45 tot 60 minuten.
U wordt na de ingreep nog kort opgevangen in de kliniek om zeker te zijn dat er geen bloedingen zijn. Dan kunt u naar huis. Let wel op, naar huis rijden kunt u niet zelf na de behandeling. Het wordt u aangeraden de huid te koelen om klachten en zwelling te verminderen. Na een week keert u terug om de hechtingen te verwijderen. Na enkele weken bent u volledig genezen.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.