ooglidcorrectie regio rijnsburg
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Een ooglidcorrectie regio Rijnsburg in de Roosevelt Kliniek

Als de huid op en rond uw oogleden in de weg zit dan kunt u een ooglidcorrectie ondergaan. Overtollig huid bij de oogleden kan symptomen veroorzaken zoals vermoeide ogen en zware oogleden. Gevolgen hiervan zijn klachten van hoofdpijn, vermoeidheid en ter compensatie voor hangende huid continu de wenkbrauwen optrekken. De wenkbrauwen optrekken zorgt op de lange termijn voor voorhoofdrimpels. Door bijtijds een ooglidcorrectie regio Rijnsburg te ondergaan worden deze klachten verholpen en krijgt u weer een frisse blik.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Het intakegesprek

Wanneer u voor het eerst bij de Roosevelt Kliniek komt zal u een intake gesprek voeren met de medische specialist. In dit gesprek worden uw gezondheid en medicijngebruik besproken. Verder kijkt de specialist naar uw huid rondom de ogen om de mogelijke behandelingen voor u te bespreken. U krijgt een folder mee met alle nodige informatie over de behandeling en de herstelperiode. Er is ook de mogelijkheid om verdere vragen te stellen over de ooglidcorrectie Rijnsburg.

De ooglidcorrectie Rijnsburg en de herstelperiode

Een ooglidcorrectie regio Rijnsburg wordt in de Roosevelt Kliniek van Leiden of Delft gedaan. Voor de ingreep wordt door de medisch specialist de huid gemarkeerd die weggehaald zal worden. De gemarkeerde huid wordt eerst gedesinfecteerd en daarna verdoofd. Vervolgens wordt de overtollige huid weggesneden en eventueel wordt overtollig vet-/spierweefsel verwijderd. De huid wordt gesloten met een dunne hechtdraad. Na de ingreep blijft u een korte tijd in de kliniek ter observatie. Om uw herstel sneller te laten verlopen moet u een paar dagen rust nemen. Na een week keert u terug naar de kliniek en wordt uw herstel gecontroleerd. De hechtingen kunnen dan worden verwijderd. Uw huid zal een aantal weken beurs zijn, maar dit effect gaat vanzelf weg.
Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.