Ooglidcorrectie regio Wassenaar

Een ooglidcorrectie is een veel uitgevoerde ingreep en is bedoeld om een overschot aan huid te verwijderen rond de oogleden zodat u weer een frisse blik krijgt.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Ooglidcorrectie regio Wassenaar

Als u last heeft van te veel huidweefsel bij uw oogleden, zou een ooglidcorrectie regio Wassenaar u kunnen helpen. De overtollig aanwezige huid kan symptomen veroorzaken zoals vermoeide ogen, zware oogleden en vermoeidheid. Om te compenseren voor deze symptomen worden, vaak onbewust, de wenkbrauwen continu opgetrokken. Dit veroorzaakt vaak hoofdpijn en rimpelvorming op het voorhoofd. Door de overmatig aanwezige huid weg te halen kunt u gemakkelijk deze klachten tegengaan en uw frisse blik weer terug krijgen.

De eerste afspraak

Uw eerste afspraak bij de Roosevelt kliniek is voor een gesprek met onze medisch specialist. De specialist zal uw gezondheid en mogelijk medicijngebruik met u bespreken. Ook zal er naar uw oogleden en huid rondom uw ogen gekeken worden en er zal naar uw klachten gevraagd worden. De specialist geeft u advies over de beste behandelmethode om aan uw gewenst resultaat te voldoen. U krijgt de mogelijkheid om al uw vragen te stellen en neemt een folder mee met alle informatie over de ingreep en herstelperiode van een ooglidcorrectie regio Wassenaar om thuis op uw gemak door te lezen.

De ingreep en herstelperiode

De ooglidcorrectie regio Wassenaar kan in de Roosevelt kliniek in Leiden of Delft worden ondergaan. De medisch specialist zal alvorens u geopereerd wordt het teveel aan huid aftekenen, waarna de huid verdoofd en gedesinfecteerd wordt. De huid kan worden verwijderd en er wordt beoordeeld of overig onderhuids weefsel ook weggenomen moet worden. Dan wordt de huid gesloten met een zo dun mogelijke hechting. Na afloop van de operatie wordt u kort in de kliniek gehouden ter observatie. Een week na de operatie komt u ter controle nog langs bij de kliniek en de hechtingen kunnen dan worden verwijderd. U zult nog last hebben van een beurse huid, maar dit effect zal na enkele weken verdwijnen.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.