Ooglidcorrectie regio zoetermeer

Een ooglidcorrectie is een ingreep die erg vaak voorkomt, die wordt gedaan om overtollige huid rondom het ooglid te verwijderen.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Ooglidcorrectie regio Zoetermeer

Indien u last heeft van overtollig huidweefsel rond de oogleden, dan zou een ooglidcorrectie u van deze last kunnen verlichten. Veel voorkomende symptomen zijn vermoeide ogen en zware oogleden. Dit wordt veroorzaakt door hangende huid, wat ontstaat door ouder wordende huid waarvan elasticiteit afneemt. Hierdoor kan de huid uitrekken en gaan hangen. Een natuurlijke reflex hiertegen is het optillen van de wenkbrauwen. Dit veroorzaakt nog meer symptomen, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en rimpelvorming. Met een ooglidcorrectie regio Zoetermeer kunt u de symptomen bij de wortel aanpakken en uzelf weer een frisse blik bezorgen.

Het intakegesprek

Uw eerste afspraak zal een intakegesprek met onze medisch specialist zijn, waarin uw gezondheid en eventueel gebruik van medicijnen besproken zullen worden. De huid om uw ogen en oogleden worden bekeken en de specialist bespreekt met u uw klachten over uw oogleden. De specialist oordeelt wat voor u de beste behandelmethode is om het gewenste resultaat te verkrijgen. Er kan ook een aanvullende behandeling worden aangeraden. Na afloop kunt u al uw vragen kwijt en krijgt u een folder mee met informatie over de ingreep en herstelperiode van de ooglidcorrectie regio Zoetermeer behandeling.

De ingreep en herstelperiode

De ooglidcorrectie regio Zoetermeer wordt in de Roosevelt kliniek in Leiden of Delft ten uitvoer gebracht. Voorafgaand aan de operatie wordt door de medisch specialist de huid afgetekend die verwijderd zal worden. De huid wordt dan verdoofd en gedesinfecteerd waarna het weggesneden wordt. Eventueel aanwezig overtollig onderhuids weefsel wordt ook meegenomen. De huid wordt hierna gedicht met een dunne hechting. Na de ingreep wordt u kort ter observatie in de kliniek opgevangen. Om het herstel beter te laten verlopen wordt het aangeraden na afloop van de operatie een paar dagen rust te nemen. Een week na de behandeling keert u terug naar de kliniek voor een controle. De hechtingen worden weggenomen. Uw huid zal nog een tijd beurs zijn, maar na enkele weken verdwijnt dit effect.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.