Ooglidcorrectie Sassenheim

Een ooglidcorrectie Sassenheim wordt in de Roosevelt Kliniek vaak uitgevoerd. Bij de behandeling wordt overtollige huid rond de ogen weggehaald.

Klik hier voor het maken van een afspraak
ooglidcorrectie sassenheim
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Een ooglidcorrectie Sassenheim bij de Roosevelt Kliniek

Wanneer u last heeft van huid rond de oogleden zou een ooglidcorrectie kunnen helpen. Overtollige huid rond de ogen kan vervelende symptomen opleveren zoals vermoeide ogen en zware oogleden. Dit kan als gevolg hebben dat u klachten krijgt als hoofdpijn en vermoeidheid. Vaak vormen er ook voorhoofdrimpels bij mensen met overtollige huid rond de oogleden, omdat onbewust de wenkbrauwen worden opgetrokken ter compensatie voor de hangende huid. Bijtijds voor een ooglidcorrectie Sassenheim kiezen kan deze symptomen volledig verhelpen en weer een frisse blik geven.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Het eerste gesprek in de Roosevelt Kliniek

Voor uw eerste afspraak wordt een gesprek met de medisch specialist ingepland. In dit intakegesprek wordt naar uw klachten door de overtollige huid, gezondheid en eventueel medicijngebruik gevraagd. Uw huid rond de ogen wordt bekeken en u krijgt een advies over behandelingen om uw gewenste resultaat te bereiken. U krijgt een folder mee die u rustig thuis kunt bekijken met info over het protocol rondom de ooglidcorrectie Sassenheim en de herstelperiode. Er is voor u ook de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen.

Protocol voor de ooglidcorrectie Sassenheim

De Roosevelt kliniek verzorgt een ooglidcorrectie Sassenheim zowel in Leiden als in Delft. Bij de ingreep wordt eerst het overtollig weefsel afgetekend. Daarna wordt de huid plaatstelijk verdoofd. Daarna wordt uw huid gedesinfecteerd en kan de operatie beginnen. De overtollige huid wordt verwijderd. Zo nodig wordt er ook overtollig spier- en/of vetweefsel verwijderd. Kleine bloedvaatjes worden dichtgebrand en vervolgens wordt de huid gesloten met met dunne hechtingen. U verblijft ter observatie nog kort in de kliniek na de ingreep. Na een week komt u langs om de voortgang van het herstel te laten bekijken. Ook worden de hechtingen verwijderd. Uw huid kan dan nog beurs zijn voor enkele weken, maar dit is tijdelijk.
Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.