Ooglidcorrectie Westland

Mensen uit het Westland die een ooglidcorrectie willen zien we regelmatig in de Roosevelt kliniek. De Roosevelt kliniek heeft 3 locaties in de buurt, namelijk Monster, Delft en Leiden.
Wanneer u last heeft van overtollige huid op de oogleden, is een ooglidcorrectie misschien wat voor u. Veel mensen hebben door de overtollige huid last van klachten zoals een vermoeide blik en zware oogleden. Dit kan leiden tot vermoeidheid, maar ook tot hoofdpijn. Regelmatig worden de wenkbrauwen opgetrokken om dit tegen te gaan. Echter dit kan ook weer leiden tot vermoeidheid en hoofdpijn of rimpels in het voorhoofd. Door het verwijderen van het huidoverschot met een ooglidcorrectie Westland in de Roosevelt kliniek kunt u weer een frisse en open blik krijgen.

Intakegesprek

Als u een afspraak maakt in de Roosevelt kliniek, krijgt u eerst een gesprek met de medisch specialist. In dit gesprek worden enkele algemene vragen gesteld omtrent uw gezondheid en medicijngebruik. Uw klachten worden besproken en de arts onderzoekt de oogleden en het gebied eromheen, zoals bijvoorbeeld de stand van de wenkbrauwen. Aan de hand daarvan zal de specialist met u bespreken of een ooglidcorrectie voor u geschikt is, of dat er aan andere of aanvullende behandeling wenselijk is om een zo optimaal resultaat te behalen. Voor u is het belangrijk te weten of uw verachtingen van de ingreep ook aansluiten op het resultaat wat er bereikt kan worden. U kunt al uw vragen stellen en u krijgt schriftelijke informatie mee naar huis. Hierin staan ook de adviezen die u moet opvolgen voorafgaan en na de behandeling.

De behandeling

De ooglidcorrectie Westland wordt uitgevoerd in de Roosevelt kliniek. Eerst wordt het te veel aan huid wat verwijderd kan worden afgetekend door de medisch specialist. Hierna wordt de huid verdoofd en wordt de huid gedesinfecteerd. Vervolgens wordt het huidoverschot weggesneden. Dan wordt beoordeeld of er ook een stukje spier en/of vet verwijderd moet worden. Als dit gedaan is, wordt de huid met een fijne draad gehecht. Hierna worden er pleisters geplakt. Na de ingreep die ongeveer een uurtje duurt, blijf u nog even in de kliniek, om er zeker van te zijn dat er geen actieve bloeding aanwezig is. U kunt niet zelf naar huis rijden, iemand zal u naar moeten brengen. Het is verstandig om een paar dagen na de ingreep rust te hebben, zodat u voorspoedig kunt herstellen. Na een week zien we u terug voor controle en voor het verwijderen van de hechtingen. De huid is dan vaak nog wel wat blauw en gezwollen. Na een paar weken is dit weer genezen.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst. (zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.