Snel zweten

Bij opwarming gaat het lichaam om af te koelen zweten. Iedereen heeft wel eens last gehad van zweetplekken en geuren, maar sommige mensen zweten veel sneller en meer. Snel zweten kan voor mensen erg onaangenaam voorkomen, omdat de zweetplekken zichtbaar kunnen voorkomen op de kleren en het ook een nare geur teweeg brengt. Oplossingen voor te veel zweten zijn er in overvloed. Bij de Roosevelt kliniek helpen ze jou van het zweten af.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Snel zweten behandelen in Roosevelt Kliniek. Behandeling door medisch specialist. Maak afspraak voor directe behandeling. Geen wachttijden.
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Snel zweten

Een antitransparant kan op de korte termijn mogelijkheden bieden het snel zweten op te lossen. Op recept kan er zelfs een krijgen die tot wel 48 uur werkt. Helaas schiet dit middel vaak te kort bij mensen die overmatig veel zweten. Zij kunnen bij een dermatoloog langsgaan die vervolgens voor ze vaststelt welke behandeling ze kunnen ondergaan om van het zweten af te komen. De overactieve zweetklieren kunnen op zeer uiteenlopende manieren worden aangepakt. Neem bijvoorbeeld botoxinjecties. Botox is al heel lang een populair middel en werkt erg goed. Iontoforese is een iets minder bekende methode die ook erg goed werkt. Verder is er ook nog miraDry. Miradry is een nieuwe methode die permanent snel zweten oplost.

Behandel snel zweten

Iontoforese is een methode die vooral effectief is bij handen, voeten en oksels. Er wordt een stroompje door een waterbad geleid waar de handen of voeten in rusten, zodat de zweetklieren worden uitgeschakeld. Bij de oksels wordt gebruik gemaakt van een spons. Bij de botox behandeling wordt met een injectie de zweetklieren geblokkeerd in de huid waar je last hebt van snel zweten. Botox en iontoforese hebben een tijdelijke werking, terwijl miraDry een permanente oplossing biedt voor het zweten. Meer informatie over miraDry is hier te vinden. miraDry</a.

Snel zweten verschil

Je kunt dus kiezen tussen heel veel methoden die allemaal leiden tot een tijdelijke of permanente genezing van snel zweten. Iontoforese is een methode die je aan het begin wel steevast drie keer per week moet toepassen. Gelukkig duurt per keer de behandeling maar ongeveer twintig minuten en is het ook makkelijk thuis te gebruiken. Daarna hoef je maar eens in de twee weken de behandeling te doen. Botox heeft een werking van ongeveer een halfjaar en kan na de uitwerking herhaaldelijk worden ingespoten. Het is aangetoond bij velen dat de behandeling na herhaling de werking verlengt. MiraDry is een zeer innovatieve methode die met behulp van microgolven de zweetklieren volledig uitschakelt. De Roosevelt kliniek past deze methode al heel lang toe en is daardoor zeer ervaren met deze behandeling. Alle behandeling hebben bijna geen bijwerkingen.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.