Stinkende oksels

Stinkende oksels kunnen heel naar zijn voor jou en de mensen om je heen. Gelukkig zijn er verschillende remedies tegen stinkende oksels. Je kunt bijvoorbeeld een botoxinjectie nemen, die het probleem voor een half jaar kan tegengaan. Ook is er een revolutionaire methode ontwikkeld, miraDry, die stinkende oksels volledig tegengaat. Kom langs bij de Roosevelt kliniek voor een behandeling.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Stinkende oksels
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Stinkende oksels

Stinkende oksels zijn bij sommige mensen zeer gemakkelijk te voorkomen met parfum of deodorant. Bij de andere mensen is het probleem te verhelpen met een behandelmethode zoals: iontoforese, een botoxinjectie of miraDry. De Roosevelt kliniek biedt deze behandelingen aan en zorgt ervoor dat je je niet meer hoeft te schamen voor stinkende oksels in het openbaar. Stinkende oksels kunnen namelijk bijdragen in het vernietigen van je zelfbeeld in sociale situaties. Zweetplekken en onaangename geuren kunnen sociale interacties op werk of in relaties saboteren.

De behandelingen

De methodes die gebruikt worden bij de kliniek berusten op verscheidene technieken. Bij iontoforese wordt een stroompje door de zweetklieren geleid waardoor het zweten wordt uitgeschakeld. Een botoxinjectie voorkomt zweten over een periode van ongeveer een half jaar. MiraDry is een methode die met specifiek afgestemde microgolven zeer efficiënt de zweetklieren permanent elimineert en stinkende oksels verhelpt. Op het internet vergaart u meer kennis over de behandeling van stinkende oksels. miraDry. In Leiden bij de Roosevelt kliniek passen ze al deze methodes toe. Kom langs voor een afspraak en laat een dermatoloog vaststellen wat voor behandeling jij nodig hebt. Stinkende oksels zullen na een behandeling tijdelijk of permanent verholpen zijn.

Behandelmethode stinkende oksels

De behandelingen zijn allemaal doeltreffend, maar sommige komen met een aantal nadelen. De botoxinjectie heeft bijvoorbeeld maar een werking van ongeveer drie tot zes maanden. De werking van de injectie is ook pas na twee weken merkbaar. Je kunt elk halfjaar terug komen voor een volgende behandeling voor de stinkende oksels. Meestal zal blijken dat het effect verlengd zal worden. Bij de Roosevelt kliniek wordt gebruik gemaakt van de miraDry behandeling die de zweetklieren compleet wegvaagt. Met deze permanente behandeling heeft de Roosevelt kliniek veel ervaring.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.