Tips tegen zweten

Zweetoksels kunnen erg irritant zijn, maar zijn met gemak te behandelen. Een behandelmethode die een tijdelijke oplossing biedt is botox inspuiten. Een blijvende oplossing is de nieuwe miraDry behandeling. Ga voor tips tegen zweten of behandelingen Leiden naar de Roosevelt kliniek.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Tips tegen zweten
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Tips tegen zweten

Zweetoksels zijn voor iedereen wel eens een irritatie geweest. De ene persoon is gevoeliger voor dingen die zweet veroorzaken dan de andere. Als gangbare middelen tegen zweten niet voldoende bescherming bieden kan er sprake zijn van hyperhidrosis. Dit ligt buiten uw macht en kan zorgen voor schaamte in een sociale of professionele omgeving. Continu bezig zijn met zweetplekken verbergen kan vermoeiend worden. Gelukkig zijn er vele tips tegen zweten, waaronder een zweetoksel behandeling bij de Roosevelt kliniek.

Technische aspecten van de behandelingen

De Roosevelt kliniek biedt meerdere behandelingen aan om u van overmatig zweten af te helpen. De minst ingrijpende behandeling die vaak als eerste wordt geprobeerd is een behandeling met aluminiumchloride. Als dit te weinig doet zijn er nog genoeg alternatieven. Zo kunnen de zweetklieren gedeactiveerd worden met behulp van een zwakke stroom. Dit heet ook wel iontoforese. De behandelingen die het meest effectief blijken zijn echter de miraDry behandeling of een behandeling met botoxinjecties. Voor meer tips tegen zweten en extra info over de nieuwe miraDry behandeling klikt u hier .

Effecten van de behandelingen

De twee beste behandelingen werken op een totaal andere manier. Zo is botox een eiwit, dat de zweetklieren deactiveert voor drie tot zes maanden. Botox bereikt na twee weken tijd zijn optimale werking, maar moet dus opnieuw ingespoten worden wanneer het uitgewerkt is om de werking te behouden. Deze behandeling geeft dus een prachtig resultaat, maar heeft als nadeel de tijdelijke werking. MiraDry werkt met microgolven die de huid doordringen tot aan de zweetklieren, maar niet verder om schade aan ander weefsel te voorkomen. De zweetklieren gaan hiervan kapot en worden nooit hersteld door het lichaam. Hierom heeft miraDry een permanente werking. De Roosevelt kliniek heeft deze techniek vroeg overgenomen, waardoor er al veel ervaring mee is opgebouwd door onze specialisten.
Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.
Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.