Veel zweten oorzaak

Zweetoksels kunnen veel ergernis opwekken, maar met een behandeling valt er makkelijk iets aan te doen. Zo kan botox een tijdelijke oplossing bieden. Een nieuwe en blijvende oplossing is miraDry. Als u voor veel zweten oorzaak zoekt en een oplossing hiertoe, kom dan naar de Roosevelt kliniek.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Veel zweten oorzaak
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Veel zweten oorzaak

Zweetoksels zijn vervelend om last van te hebben. Het lichaam gaat zweten wanneer je sport, het warm hebt, bij stress of angst. De een zweet in deze gevallen meer dan de ander en deodorant kan vaak de oplossing bieden. Maar soms is dit ook niet genoeg, bij dit soort gevallen spreekt men soms van hyperhidrosis. Dit kan in je privé- maar ook in je zakenleven lastige situaties veroorzaken. Veel zweten oorzaak constateren en behandelen kan bij de Roosevelt kliniek.

Hoe te behandelen

Er zijn meerdere behandelingen mogelijk om veel zweten oorzaak te verhelpen. Vaak wordt dit eerst met aluminiumchloride geprobeerd. Als dit niet toereikend is kan men iontoforese toepassen. Hierbij wordt een kleine stroom gezet op de zweetklieren om ze te inactief te maken. Ook kan er botox worden ingespoten op de plaats waaruit overmatige gezweet wordt. Maar zelfs de nieuwe miraDry techniek kan plaatselijk worden toegepast bij de Roosevelt kliniek. Klik voor meer informatie op miraDry. Uit ervaring blijken botox en miraDry dikwijls de meest effectieve behandelwijze.

Verschillen tussen de behandelingen

De twee zeer effectieve behandelingen verschillen zeer van elkaar ondanks dat ze allebei een prachtig resultaat opleveren. Zo is botox een eiwit dat ingespoten wordt tussen huid en vetweefsel om de zweetklieren te deactiveren. Eiwitten kunnen worden afgebroken en het gevolg hiervan is dat botox na drie tot zes maanden uitgewerkt is. Voor u betekent dit dat hetzelfde resultaat behouden kan worden door opnieuw te behandelen na die tijd. MiraDry werkt met microgolven die de zweetklieren plaatselijk verhitten waardoor ze stuk gaan. De omgeving van de klieren wordt gekoeld om schade te voorkomen. Verder kan het lichaam de kapotte zweetklieren niet herstellen of vervangen met als gevolg dat miraDry een permanente oplossing biedt.
Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.
Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.