Wat te doen tegen zweetoksels

Alle mensen zweten om hun lichaamstemperatuur op pijl te houden, maar soms kan het lichaam hierin doorslaan. Mensen die hier last van hebben lijden aan hyperhidrosis, wat zich kan uiten in stinkende zweetplekken onder de oksels. Maar valt er nou wat te doen tegen zweetoksels? Bij de Roosevelt kliniek worden meerdere behandelingen aangeboden om u van uw zweetoksels af te helpen.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Wat te doen tegen zweetoksels
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Wat te doen tegen zweetoksels

In de meeste gevallen kunnen mensen die last hebben van zweetoksels deodorant of andere middelen van de drogist. Als dit nog niet toereikend is moet er worden uitgeweken naar een van de behandelingen die wij aanbieden bij de Roosevelt kliniek. Zo kan botox plaatselijk worden toegepast, maar tegenwoordig wordt ook een nieuwe behandeling aangeboden genaamd miraDry. Er valt dus heel wat te doen tegen zweetoksels. Om voor u de ideale behandeling te kiezen, kunt u in gesprek met een van onze dermatologen.

Behandelmethoden

Alle behandelingen zijn zeer effectief, toch is er bij elke sprake van een andere onderliggende techniek. MiraDry maakt gebruik van zeer plaatselijke microgolven op de hoogte van de zweetklieren om ze te elimineren. Schade aan de huid wordt voorkomen door beschermend te koelen aan het oppervlak. Op onze website vindt u meer informatie over miraDry. Botox is een eiwit dat werkt door de zweetklieren te deactiveren. De stof wordt plaatselijk net onder de huid ingespoten. De verschillende technieken leveren ook verschillend resultaat. Aan de hand van uw wensen kunt u dus bepalen wat te doen tegen zweetoksels.

Verschil resultaat zweetoksels

Het verkregen effect van de behandeling verschilt op meer manieren. Zo werkt botox na twee weken pas optimaal en houdt het effect voor 3 tot 6 maanden aan. MiraDry werkt echter meteen en de werking is permanent, omdat de zweetklieren niet herstellen of nieuw gemaakt worden. Botox heeft wel een prachtig effect voor een lagere prijs. MiraDry hoeft wel maar een keer uitgevoerd te worden voor een permanent gewenst resultaat. Een gesprek op afspraak met onze dermatoloog kan wellicht verhelderen wat te doen tegen zweetoksels.
Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.
Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.