Zweetaanvallen

Veel mensen lijden aan zweetaanvallen. Soms kan het een natuurlijke reactie zijn onder een stressvolle situatie, maar sommigen hebben het meer dan gewoonlijk. Zij vinden overmatig zweten onprettig en schamen zich er soms zelfs voor. Deze zweetaanvallen kunnen zich over het hele lichaam manifesteren, voornamelijk bij oksels, handen en voeten. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel manieren om dit probleem aan te pakken. Een simpele botoxinjectie kan wonderen doen. De Roosevelt kliniek weet goed hoe ze zweetaanvallen kunnen stoppen zodat jij je weer prettig voelt.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak
Zweetaanvallen
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Zweetaanvallen

Zweetaanvallen kunnen overal voorkomen. In het gezicht, bij de oksels of tussen de billen, liezen en tenen. De kliniek weet op vakkundige wijze de gebieden te behandelen doormiddel van botox, iontoforese of miraDry. Een dermatoloog kan vaststellen welke behandeling het meest bij jou past zodat je zonder problemen de behandeling kan ondergaan. Na een dergelijke behandeling zal je tijdelijk of permanent verlost zijn van overmatig zweten. Een behandeling kan heel veel betekenen voor jou, omdat je je niet meer hoeft te schamen voor onaangename zweetgeuren. Bij de kliniek weten ze welke behandeling het best voor jou is. Maak daarom gerust een afspraak voor een behandeling.

Behandeling van aanvallen

De kliniek werkt met allerlei methoden die berust zijn op zeer variërende technieken. Botox is erg populair en wordt al erg lang gebruikt. Een eiwit blokkeert na injectie de zweetklieren die zorgen voor de onprettige zweetaanvallen. Ook is er een methode waarbij de zweetklieren onder spanning komen te staan. Door het stroompje worden de zweetklieren uitgeschakeld. Verder is er miraDry. MiraDry is een nieuwe behandeling die de zweetaanvallen voorkomt door het gebruik van microgolven. De zweetklieren zullen stuk gemaakt worden en groeien vervolgens niet meer terug. In dit filmpje wordt miraDry grondig uitgelegd. miraDry.

Verschil in toepassing

Zweetklieren gaan door verhitting onherstelbaar kapot met miraDry. De toepassing wordt al vanaf het begin gebruikt door de Roosevelt kliniek. Een behandeling met miraDry is ook ongevaarlijk en koelt de rest van de huid af terwijl de zweetklieren worden verhit. Dit zorgt ervoor dat de rest van de huid niet beschadigd raakt. Botox is ook zeer populair als oplossing tegen zweetaanvallen. Het enige nadeel van botox is dat de werking slechts tijdelijk is. Je kan terug komen naar de kliniek voor een nieuwe behandeling als de botox is uitgewerkt. Botox werkt ongeveer vier tot zes maanden. Het effect van botox kan verlengen na herhaaldelijk behandelen.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.
Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.