Zweetoksel behandeling Den Haag

Zweetoksels kunnen veel irritatie geven, terwijl ze makkelijk te behandelen zijn. Voorbeelden van behandelingen zijn botox, wat een tijdelijke oplossing biedt en miraDry behandeling, wat een permanente werking heeft.

Klik hier voor het maken van een afspraak
zweetoksel behandeling Den Haag
Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Zweetoksels

Zweetoksels heeft bijna iedereen wel last van. Het kan in ergere gevallen voorkomen dat reguliere antitranspirante producten niet effectief genoeg zijn. Dit kan leiden tot schaamte in het openbaar. Verder kan het op het werk storend zijn om alert te blijven op zweetoksels. De oplossing hiervoor is de zweetoksel behandeling Den Haag.
Maak op korte termijn een afspraak met een van onze medisch specialisten. Klik hier.

Zweetoksel behandeling Den Haag

Er worden meerdere behandelingen aangeboden om zweetoksels tegen te gaan bij de Roosevelt kliniek. De minst ingrijpende oplossing is een lokaal middel zoals aluminiumchloride aanbrengen. Dit kan echter niet genoeg zijn, dan wordt iontoforese toegepast. Hierbij wordt een zwakke stroom over de zweetklieren geleid om deze te deactiveren. Deze techniek is ook toepasbaar op handen en voeten. Maar voor het beste resultaat van zweetoksel behandeling Den Haag wordt botox of miraDry gebruikt.

Botuline toxine

De volledige term voor botox is botuline toxine, een eiwit dat het zweten doet stoppen. Voor deze behandeling wordt met een naald de botox ingebracht onder de huid. Er kunnen zich kleine bultjes gaan vormen na het aanbrengen. Twee tot vier dagen later wordt de werking van de botox merkbaar en na twee weken werkt het optimaal. De behandeling blijft drie tot zes maanden na de injectie werkzaam, waarna er opnieuw behandeld kan worden. De werking van botox is uitstekend, maar de tijdelijke werkzaamheid is een nadeel.

MiraDry in de Roosevelt kliniek

De miraDry behandeling gebruikt microgolven om de zweetklieren op te warmen tot ze stuk gaan. MiraDry heeft een permanent effect, omdat zweetklieren niet kunnen herstellen van deze behandeling. Op de site is meer informatie te vinden over miraDry. De Roosevelt kliniek is een van de voorlopers in de toepassing van miraDry, waardoor wij veel ervaring hebben met het gebruik van de techniek en maakt sinds 2014 onderdeel uit van zweetoksel behandeling Den Haag.
U kunt terecht bij een van onze locaties in Monster, Delft of Leiden. De miraDry behandeling wordt alleen in Leiden uitgevoerd, maar voor intake kunt u wel in Delft of Monster terecht.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in onze prijslijst.

Ervaren medisch specialist
Professionele zorg in vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.