Zweetoksel behandeling Randstad

Zweetoksels heeft een groot deel van de mensen wel een last van, maar sommigen in ergere maten. Gelukkig zijn er meer behandelingen mogelijk, zowel voor tijdelijk als een permanent effect. Zo zorgt botox voor een tijdelijke oplossing en de nieuwe miraDry techniek voor een permanente oplossing.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Zweetoksel behandeling Randstad
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Zweetoksels

Veel mensen hebben wel eens zweetoksels. Er zijn ook ernstige gevallen die zelfs met deodorant nog erge last van zweetoksels ervaren. Dit heet hyperhidrosis en kan mensen veel schaamte opleveren bij sociale situaties, zoals op werk. Om dit te verhelpen is er een zweetoksel behandeling Randstad.

Aangeboden behandelingen

In de Roosevelt kliniek worden meerdere behandelingen aangeboden. Voor minder ernstige gevallen wordt aluminiumchloride lokaal toegediend. Bij een gradatie ernstiger wordt iontoforese gebruikt: hierbij worden zweetklieren met een kleine stroom gedeactiveerd. Deze behandeling kan ook op handen en voeten worden toegepast.
Voor het beste resultaat wordt bij ernstige gevallen botox ingespoten of miraDry gebruikt.

Botox behandeling

Botuline toxine, kort botox, is een eiwit dat zweten tegengaat als het tussen de huid en het vet wordt aangebracht met een injectie. Er kunnen na het toedienen enkele bultjes ontstaan. Na een paar dagen wordt het effect van de botox te zien en twee weken later is deze optimaal. Het effect blijft voor drie tot zes maanden merkbaar. Er kan daarna opnieuw botox gebruikt worden om het effect weer te verlengen.

MiraDry

MiraDry is een nieuwe zweetoksel behandeling Randstad die werkt aan de hand van microgolven. De golven verwarmen de zweetklieren tot deze kapot gaan, waarna ze door het lichaam niet meer hersteld kunnen worden. Het effect van miraDry is hierom permanent. Op de site is meer informatie te vinden over miraDry. De Roosevelt kliniek is een van de eerste klinieken om deze techniek toe te passen en daarom is er bij ons al veel ervaring verkregen met de techniek.
Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.
Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.