Zweetoksel behandeling Voorschoten Wassenaar Leidschendam

Overmatige zweetoksels wordt ook wel hyperhidrosis axillaris genoemd. Behandeling kan op verschillende manieren. Een dermatoloog (medisch specialist van de huid) kan u hierover het beste informeren. Zo kan een behandeling met Botox voor u de oplossing zijn. Of is de permanente behandeling met de miraDry voor u het meest geschikt.

Klik hier voor het maken van een afspraak
Zweetoksel behandeling Voorschoten Wassenaar Leidschendam

Zweetoksels

Door een over stimulatie van uw sympathische zenuwstelsel gaan uw zweetklieren te veel zweet produceren. Zweetoksels kunnen psychische klachten geven zoals schaamte en onzekerheid. Daarnaast kan het ook uw kleren verpesten en worden overmatige zweetoksels als cosmetisch storend beschouwd. Gelukkig kan de dermatoloog van de Roosevelt kliniek u hiervan af helpen. De Roosevelt kliniek is een “expert clinic” op het gebied van overmatig zweten. De dermatologen zien uit de gehele regio patiënten met zweetproblemen. Voor zweetoksel behandeling Voorschoten Wassenaar Leidschendam , is de Roosevelt kliniek gemakkelijk bereikbaar.

Behandeling zweetoksels

Er zijn verschillende behandelopties mogelijk. Echter zijn de meest efficiënte anti zweetoksel behandelingen de Botox en de miraDry behandeling. Botox stopt tijdelijk het zweten. Indien u bijvoorbeeld alleen in de zomermaanden last van het zweten heeft kan dit een perfecte oplossing voor u zijn. De miraDry is een permanente oplossing voor zweten. Met behulp van de microwave techniek worden uw zweetklieren onder uw oksel permanent uitgeschakeld. Lees hierover meer op onze website. De dermatoloog heeft als medisch specialist zeer veel ervaring en kan u goede en eerlijke voorlichting geven welke keuze voor u het meest geschikt is.

Zweetoksel behandeling Voorschoten Wassenaar Leidschendam

De Roosevelt kliniek is voor zweetoksel behandeling Voorschoten Wassenaar Leidschendam goed en gemakkelijk te bereiken en biedt ruime gratis parkeermogelijkheid in Leiden. Ook met het openbaar vervoer (directe busverbinding) is de Roosevelt kliniek goed bereikbaar. Ook hebben we een vestiging in Delft. Als u van uw zweetoksels af wilt, kunt u een afspraak maken bij een van medisch specialisten voor een advies op maat. Behandeling met Botox of miraDry wordt helaas niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Een consult bij verwijzing van uw huisarts wordt wel vergoed door de zorgverzekeraar, let echter wel op uw eigen risico.

Een overzicht van onze behandelingen en tarieven vindt u in onze prijslijst.(zie prijslijst)

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.