Zweetplekken voorkomen

De onprettige geuren van overmatig zweten kunnen in het sociale leven zorgen voor gênante omstandigheden. Botoxinjecties kunnen de geur van zweetplekken voorkomen. Na een injectie heb je een halfjaar geen last meer van onaangename geuren. Ook kun je de nieuwe miraDry methode gebruiken. Hiermee zal je helemaal geen last meer hebben van te veel zweten. Kom langs bij de Roosevelt kliniek voor een afspraak.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak
Zweetplekken voorkomen
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Zweetplekken voorkomen

Gelukkig zijn er een heleboel methodes die effectief het zweten kunnen stoppen. Naast de bekende botox behandeling wordt er gebruik gemaakt van iontoforese en miraDry. Zweetplekken voorkomen kan dus op veel verschillende manieren. Bij de Roosevelt kliniek passen ze al deze technieken toe. De behandelingen kunnen bijdragen aan het herstellen van jouw zelfbeeld. Zweetplekken voorkomen kan een aanzienlijke steun geven om je zelfverzekerdheid terug te winnen in sociale situaties. Kom in Leiden langs voor een afspraak als je last hebt van zweet. Het probleem kan op effectieve wijze verholpen worden.

Voorkomen van zweetplekken behandeling

Zweetplekken voorkomen kan op zeer diverse manieren. De uiteenlopende methodes kunnen een tijdelijke of permanent effect hebben. Iontoforese is een behandelmethode waarbij met een elektrische stroom de zweetklieren worden uitgeschakeld. De botox behandeling zorgt ervoor dat je met een injectie ongeveer vier tot zes maanden geen last meer hebt van zweetplekken en geuren. Bij een andere behandeling worden de zweetklieren zelfs helemaal kapot gemaakt, miraDry. Zweetplekken voorkomen kent vele behandelmethodes. Deze link biedt daarover meer informatie. miraDry. MiraDry is een zeer innovatieve behandeling. De Roosevelt kliniek was al vroeg bij het toepassen van deze techniek.

Voorkomen op verschillende manieren

Voor ongeveer vier tot zes maanden zal je bij een botoxinjectie geen last hebben van overmatig zweten. Ongeveer twee weken na de behandeling wordt het mooiste effect bereikt en zal je na ongeveer een halfjaar terug kunnen komen voor een vervolgbehandeling. Verder is de Roosevelt kliniek erg ervaren met miraDry. Met miraDry worden de zweetklieren met nauwkeurig afgestemde microgolven kapot gemaakt. De zweetklieren zullen niet meer terug groeien. De werking van miraDry is dus permanent. MiraDry is erg veilig en geeft het gewenste effect. Zweetplekken voorkomen met miraDry kan bij de Roosevelt kliniek.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.