Zweten oksels voorkomen

Over het gehele lichaam bevinden zich ongeveer vier miljoen zweetklieren. Bij stressvolle gebeurtenissen kan je meer gaan zweten dan normaal. Sommigen hebben vaker last van zweten. Bij sociale gelegenheden zoals werk of in een relatie kan overmatig zweten veel schaamte veroorzaken. Zweten oksels voorkomen kan gelukkig bij de Roosevelt kliniek.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak
Zweten oksels voorkomen
Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

Zweten oksels voorkomen

Stress kan een grote bijdrage zijn aan het overmatig zweten, maar meestal is er geen onderliggende oorzaak. Bij de kliniek wordt er met een dermatoloog besproken wat voor jou de beste behandeling zou kunnen zijn. Naargelang jouw wensen wordt vastgesteld welke behandeling het meest geschikt is. Soms werkt een antitransparant goed, maar de werking kan ook tekort schieten. De kliniek biedt daarom ook behandelingen aan die op de langere termijn werkzaam blijven. Botoxinjecties en iontoforese zijn daar een goed voorbeeld van. Zweten oksels voorkomen draagt bij aan het opbouwen van nieuwe zelfverzekerdheid in sociale kringen.

Voorkomen van zweten oksels

Bij iontoforese wordt de activiteit van de zweetklieren geremd met behulp van een elektrische lading. De behandeling werkt zeer goed bij handen, voeten en oksels. Verder is de methode ook makkelijk thuis te gebruiken. Met botox worden de zweetklieren geblokkeerd door de verlammende werking van het middel. Het resultaat houdt ongeveer een halfjaar aan. De nieuwe en revolutionaire miraDry is een methode waarbij de zweetklieren volledig uitgeschakeld worden. De behandeling wordt sterk aangeraden vanwege de veiligheid en de permanente werking. MiraDry wordt al een lange tijd toegepast door de Roosevelt kliniek.

Verschillen bij behandeling zweten oksels

Er zijn dus erg veel technieken die de kliniek gebruikt voor zweten oksels voorkomen. De werking van botox duurt ongeveer een half jaar. Nadat de botox is uitgewerkt kun je weer bij de kliniek terecht om opnieuw een behandeling te ondergaan. Vaak wordt na herhaling de werking van de botox verlengd. Iontoforese kan thuis, heeft heel erg weinig bijwerkingen en duurt maar twintig minuten per sessie. In het begin moet je de behandeling drie keer per week nemen. MiraDry is een geweldige behandeling die je maar één keer nodig hebt, omdat de werking permanent is. De zweetklieren worden verhit met een apparaat, dat microgolven uitzendt. De huid wordt tegelijkertijd door het apparaat afgekoeld zodat alleen de gewenste zweetklieren onschadelijk worden gemaakt.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Ervaren medisch specialisten
Professionele zorg in een vertrouwde omgeving
ZKN keurmerk

    Heeft u een vraag?

    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en wij nemen contact met u op.