Zorgkaart Roosevelt

Roosevelt Kliniek krijgt hoge waardering van patiënten

Geplaatst: op 15 april 2015

Leiden – De Roosevelt Kliniek krijgt zeer hoge cijfers van haar patiënten. Het rapportcijfer voor de totaalindruk ligt met een 8,8, ruim boven de landelijke Benchmark Klinieken (8,4). De behandeling (8,7) en bejegening (9,1) worden ook bovengemiddeld gewaardeerd. Dit blijkt uit het recent uitgevoerde ZKN Patiënttevredenheidsonderzoek door het onafhankelijk onderzoeksbureau Bosgra Onderzoek.

De medische deskundigheid van de gynaecologen wordt zeer hoog gewaardeerd (9,1), 46% geeft maar liefst een 10. De deskundigheid is dan ook de belangrijkste reden voor patiënten om voor de Roosevelt Kliniek te kiezen (60%).

Patiënten zijn heel loyaal naar de Roosevelt Kliniek+Roosevelt KliniekHier kan dan een tekst komen over het woord dat je wil uitleggen.Hier kan dan een tekst komen over het woord dat je wil uitleggen., de Net Promotor Score is namelijk 68%. Een dergelijk hoge Net Promotor Score betekent dat patiënten de Roosevelt Kliniek zeer graag aanbevelen bij vrienden/familie. Ter vergelijking, Apple staat in Duitsland in 2011 op nummer 1 met een score van 70%, Sony krijgt 37% en Nederlandse ziekenhuizen gemiddeld -11%.

Verbeterpunten zijn vooral te vinden in de  Roosevelt Kliniek+Roosevelt KliniekHier kan dan een tekst komen over het woord dat je wil uitleggen. onduidelijke bewegwijzering in het gebouw. Dit verbeterpunt wordt binnenkort aangepakt door de kliniek.

Wij zijn ontzettend blij met deze Roosevelt Kliniek+Roosevelt KliniekHier kan dan een tekst kwil uitleggen.Hier kan dan een tekst komen over het woord dat je wil uitleggen. hoge waardering van onze patiënten, dit stimuleert ons om de patiëntvriendelijkheid en zorgkwaliteit nog verder te verhogen.” Bram ter Harmsel, gynaecoloog.

Voor extra informatie en interviews kunt u contact opnemen met Dr W.A.(Bram) ter Harmsel, gynaecoloog op 088-2351000 of info@rooseveltkliniek.nl