Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vacature Roosevelt kliniek

Geplaatst: op 17 april 2018

De Roosevelt kliniek is een zelfstandig behandel centrum (ZBC), waar zowel verzekerde als onverzekerde gynaecologische en dermatologische zorg wordt geleverd. Met een jong en enthousiast team zorgt de Roosevelt kliniek voor een hoge patiënttevredenheid en kwalitatief hoogstaande zorg. Wij zijn op dit moment gevestigd in Leiden, Delft en Rotterdam Hoogvliet/Spijkenisse. Wegens zwangerschapsverlof en het starten van een nieuwe vestiging in Monster zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wij zijn op zoek naar een:
Huidtherapeut (m/v) 0,8 fte als waarneming van zwangerschapsverlof.
Bij goed functioneren is het streven de huidtherapie uit te breiden en het contract te verlengen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ervaren huidtherapeut die zowel interesse heeft in het vakgebied van gynaecologie als dermatologie. Je hebt bij voorkeur ook ervaring als doktersassistent. Je zal in het begin naast huidtherapeut ook waarnemen als doktersassistente. Je vindt het leuk om op verschillende locaties van de Roosevelt kliniek te werken. Je bent nauwkeurig, sociaal en representatief. Je past binnen ons informele team en geeft patiënten graag een warm welkom. Je zult als huidtherapeut zowel klinisch als cosmetisch ondersteunende behandeling kunnen bieden.
Daarnaast sta je ingeschreven bij de Nederlandse vereniging voor Huidtherapie en het kwaliteitsregister Paramedici.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie als zowel doktersassistent en huidtherapeut. Je leert veel en mag assisteren bij zowel gynaecologische als dermato-chirurgische ingrepen. Daarnaast leidt je zelfstandig het huidtherapie spreekuur en is en ruimte voor eigen initiatieven. We bieden een informele, gezellige en warme werksfeer, welke we ook uitdragen naar onze patiënten. We bieden een uitdagende en zelfstandige functie met goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze functie?
Stuur dan uw sollicitatie t.a.v. Kim van Polanen per e-mail naar
info@rooseveltkliniek.nl voor vrijdag 11 mei.