Vacature Dermatoloog

Geplaatst: op 12 maart 2024

Ben jij een dermatoloog met passie voor het vak en op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé? Dan is de Roosevelt Kliniek op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een dermatoloog die twee dagen per week werkzaam wil zijn op onze locatie in Delft en één dag per week op locatie in Monster.

Als dermatoloog bij onze kliniek ben je verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van patiënten met diverse huidaandoeningen verwezen door de huisarts en voor cosmetische behandelingen. Je werkt samen met een enthousiast en deskundig team in een professionele omgeving.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie met een combinatie van werk op twee verschillende locaties. Je krijgt de kans om je vaardigheden in cosmetische dermatologie te versterken en te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

De Roosevelt Kliniek is een zelfstandig behandelcentrum. In de kliniek wordt zorg geleverd op het gebied van de dermatologie, gynaecologie en chirurgie. Tevens zijn wij een kaderopleidingscentrum voor dermatologie binnen de huisartsenopleiding. Er wordt kwalitatief hoogwaardige zorg geleverd volgens richtlijnen van ZKN en de FMS.

De vakgroep Dermatologie bestaat uit vijf ambitieuze dermatologen, verdeelt over drie locaties: Leiden, Delft en Monster. Onze aandachtsgebieden zijn dermato-oncologie waaronder Mohs chirurgie, Anogenitale en algemene dermatologie, dermato-chirurgie en cosmetische dermatologie. In de Roosevelt kliniek is ook een huidtherapeut werkzaam.

Wij bieden

  • Een uitstekende beloning
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Werktijden in overleg (flexibel) te bepalen (0.6 FTE)

Sollicitatie

Ben jij de enthousiaste dermatoloog die wij zoeken?
Stuur ons dan je motivatiebrief en CV en wordt deel van het team van de Roosevelt Kliniek!

Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met;
Roel Genders, vakgroep voorzitter en dermatoloog, via r.genders@rooseveltkliniek.nl

of

Deborah Meel, HR manager, via hr@rooseveltkliniek.nl.

Beiden zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 088-2531000

Werkzaamheden parkeerplaats Delft

Geplaatst: op 08-04-24

Momenteel zijn er noodzakelijke werkzaamheden aan de parkeerplaats bij onze locatie Delft. U kunt hier hinder van ervaren tijdens uw bezoek. U kunt parkeren net...

Lees verder

Vacature Dermatoloog

Geplaatst: op 12-03-24

Ben jij een dermatoloog met passie voor het vak en op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé? Dan is de Roosevelt Kliniek op zoek naar jou! Wij zijn op...

Lees verder