Vacature Doktersassistent Roosevelt Kliniek

Geplaatst: op 5 december 2019

Vacature Roosevelt Kliniek

De Roosevelt kliniek is een zelfstandig behandel centrum (ZBC), waar zowel verzekerde als onverzekerde gynaecologische en dermatologische zorg wordt geleverd. Met een jong en enthousiast team zorgt de Roosevelt Kliniek voor een hoge patiënttevredenheid en kwalitatief hoogstaande zorg. Wij zijn op dit moment gevestigd in Leiden, Delft en Monster.

Wij zijn op zoek naar een:

Doktersassistente

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een flexibele doktersassistente die zowel interesse heeft in het vakgebied van de gynaecologie als de dermatologie, die multi-inzetbaar en stress bestendig is. Je vindt het leuk om op verschillende locaties van de Roosevelt kliniek te werken. Je bent nauwkeurig, sociaal en representatief. Je past binnen ons informele team en geeft patiënten graag een warm welkom.

Welke taken voer je uit?

  • Het verwelkomen van patiënten
  • Het maken van afspraken
  • Telefonie
  • Het verzorgen en ondersteunen van spreekuren
  • Het assisteren bij ingrepen
  • Administratief werk

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie als doktersassistente voor minimaal 16-24 uur. Je leert veel en mag assisteren bij zowel gynaecologische als dermato-chirurgische ingrepen. We bieden een informele, gezellige en warme werksfeer, welke we ook uitdragen naar onze patiënten.  We bieden een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met:

Roosevelt Kliniek, 088-2351000

Of stuur je brief met CV naar k.vanpolanen@rooseveltkliniek.nl

Werkzaamheden parkeerplaats Delft

Geplaatst: op 08-04-24

Momenteel zijn er noodzakelijke werkzaamheden aan de parkeerplaats bij onze locatie Delft. U kunt hier hinder van ervaren tijdens uw bezoek. U kunt parkeren net...

Lees verder

Vacature Dermatoloog

Geplaatst: op 12-03-24

Ben jij een dermatoloog met passie voor het vak en op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé? Dan is de Roosevelt Kliniek op zoek naar jou! Wij zijn op...

Lees verder