Roosevelt kliniek Leiden/Delft wint de prijs: beste vulvapoli van Nederland 2019

Geplaatst: op 10 november 2019

Zaterdag 9 november 2019 werd door de leden van de stichting Lichen Sclerosus, de Roosevelt kliniek verkozen tot de BESTE VULVAPOLI van Nederland.

De Roosevelt kliniek werd voor deze prijs genomineerd samen met het Erasmus mc en het Radboud mc.

De vulvapoli

De Roosevelt kliniek is al jaren het landelijke expertisecentrum voor vulvaire afwijkingen.

De vulva is het uitwendige deel van de vrouwelijke genitalia. Op de vulva kunnen diverse huidziekten voorkomen. Klachten hiervan uiten zich voornamelijk in jeuk, pijn aan de huid en pijn bij het vrijen. Er rust veel taboe op deze klachten en de behandeling hiervan vraagt dan ook speciale kennis en aanpak.

De Roosevelt kliniek

In de Roosevelt kliniek is gynaecoloog Dr. Bram ter Harmsel de expert op dit gebied.

De Roosevelt kliniek streeft optimale zorg voor vrouwen met vulvaire klachten na, hetgeen met deze verkiezing ‘BESTE VULVAPOLI VAN NEDERLAND’ door de patiënten is gewaardeerd. De award is voor de 3e keer toegekend aan de Roosevelt kliniek.

Afspraak maken?

Heeft u vulvaire klachten of vragen over vulvaire afwijkingen. Neem dan contact op met onze kliniek via 088 – 235 1000 en ons team kan u verder helpen met uw vragen en/of klachten.

Excuus voor de overlast

Geluidsoverlast

Geplaatst: op 02-10-23

Beste patiënt,   Het kan zijn dat u geluidsoverlast ervaart tijdens uw bezoek aan onze kliniek te Leiden in verband met noodzakelijke werkzaamheden aan het...

Lees verder
Excuus voor de overlast

Geluidsoverlast

Geplaatst: op 02-10-23

Beste patiënt,   Het kan zijn dat u geluidsoverlast ervaart tijdens uw bezoek aan onze kliniek te Leiden in verband met werkzaamheden aan het pand.   Bij...

Lees verder