Vacature Doktersassistente

Geplaatst: op 2 juli 2023

Vacature Roosevelt Kliniek

De Roosevelt kliniek is een zelfstandig behandel centrum (ZBC), waar zowel verzekerde als onverzekerde gynaecologische, dermatologische, chirurgische zorg en huidtherapie wordt geleverd. Met een enthousiast team zorgt de Roosevelt kliniek voor een hoge patiënttevredenheid en kwalitatief hoogstaande zorg.  Wij zijn op dit moment gevestigd in Leiden, Delft en Monster.

Wij zijn op zoek naar een:

Doktersassistente

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een flexibele doktersassistente die zowel interesse heeft in al onze vakgebieden, die multi-inzetbaar is en stress bestendig. Je vindt het leuk om op verschillende locaties van de Roosevelt kliniek te werken. Je bent nauwkeurig, sociaal en representatief. Je past binnen ons informele team en geeft patiënten graag een warm welkom.

Hoe ziet een dag als doktersassistente eruit?
Je komt binnen en maakt een ronde langs de behandelkamers ter voorbereiding op het spreekuur. Hier check je of alle materialen aanwezig zijn en gesteriliseerd. Je start de dag met een kop koffie met alle artsen. Daarna ga je naar je werkplek aan de balie en open je de mailbox met vragen van patiënten. De telefoon neem je op gedurende de dag. Dit gaat om het inplannen van spreekuren, beantwoorden van vragen, doorsturen van recepten. Tussendoor overleg je met de arts over de vragen welke je binnen hebt gekregen en assisteer je bij een ingreep. Je helpt patiënten aan de balie en zorgt voor een warm welkom, je bent het gezicht van de kliniek. Aan het einde van de dag ruim je de behandelkamers op en zorg je dat de kliniek klaar staat voor de volgende dag.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie als doktersassistente voor 24 uur. We bieden een informele, gezellige en warme werksfeer, welke we ook uitdragen naar onze patiënten. We bieden een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden conform CAO ZKN.

 Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met:
Roosevelt Kliniek, 088-2351000 of via hr@rooseveltkliniek.nl

Solliciteren? stuur je brief met CV naar
hr@rooseveltkliniek.nl.

Werkzaamheden parkeerplaats Delft

Geplaatst: op 08-04-24

Momenteel zijn er noodzakelijke werkzaamheden aan de parkeerplaats bij onze locatie Delft. U kunt hier hinder van ervaren tijdens uw bezoek. U kunt parkeren net...

Lees verder

Vacature Dermatoloog

Geplaatst: op 12-03-24

Ben jij een dermatoloog met passie voor het vak en op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé? Dan is de Roosevelt Kliniek op zoek naar jou! Wij zijn op...

Lees verder