Dr. W.A. (Bram) ter Harmsel

Gynaecoloog

Dr. W.A. (Bram) ter Harmsel is gynaecoloog sinds 1995. In 1998 promoveerde hij in Leiden tot doctor in de
geneeskunde met het proefschrift: Studies on oncogenesis and prognostic factors in the premalignant and malignant uterine cervix.

Van 1995 tot en met 2012 werkte dr. ter Harmsel bij ziekenhuis Reinier de Graaf Groep (RdGG) waar hij in 1999 de vulvapoli oprichtte. Deze poli werd in 2011 uitgeroepen tot beste vulvapoli van Nederland. Dr. ter Harmsel stond aan de basis van de website www.vulvapoli.nl en van de Nederlandse Vereniging voor Vulvapathologie. Samen met dermatoloog dr. W.I. van der Meijden schreef hij in 2007 het boek Vulvapathologie.

De laatste tien jaar bekleedde dr. ter Harmsel bij RdGG de functie van opleider gynaecologie. Nog altijd geeft hij cursussen vulvapathologie aan dermatologen, gynaecologen en artsen in opleiding. Tevens verzorgt hij als docent Colposcopie bijscholing en onderwijs aan aanstaande gynaecologen over afwijkingen aan de baarmoederhals en -mond, vulvapathologie en seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s). Daarnaast is dr. ter Harmsel is medisch adviseur van meerdere patiëntenverenigingen.

Over zijn onderzoeksbevindingen op het gebied van de baarmoederhals, HPV en vulvapathologie houdt dr. ter Harmsel geregeld voordrachten op congressen. Zijn publicaties over deze onderwerpen verschijnen regelmatig in (inter)nationale vakbladen. Het oprichten en leiding geven aan zelfstandig behandelcentrum de Roosevelt kliniek is zijn jongste uitdaging.

BIG-nummer: 89021359001

Maak een persoonlijke afspraak met Dr. ter Harmsel

Heeft u een afwijkend uitstrijkje? Dan wilt u daar niet mee blijven lopen maar snel zekerheid krijgen. Bij ons kunt u snel terecht.

Maak direct een afspraak