Dr. N. (Norbert) Ipenburg

Dermatoloog

Dr. N. (Norbert) Ipenburg
Dermatoloog

Vanaf oktober 2020 is Dr. N. (Norbert) Ipenburg werkzaam als dermatoloog bij de Roosevelt Kliniek in Monster. Daarnaast werkt hij als medisch specialist op de afdeling Dermatologie-Allergologie van het Amsterdam UMC.
Dr. Ipenburg studeerde geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Aansluitend specialiseerde hij zich tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum. Tijdens zijn opleiding heeft dr. Ipenburg gewerkt bij het gerenommeerde Melanoma Institute Australia in Sydney. Hij heeft zich daar verdiept in moedervlekken en melanomen. Dokter Ipenburg heeft tevens veel ervaring op het gebied van (contact)allergieën.
Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie (NVDV), European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) en European Society of Contact Dermatitis (ESCD). Dr. Ipenburg geeft jaarlijks voordrachten op nationale en internationale congressen en heeft op 2 maart 2022 zijn promotieonderzoek naar melanoom met succes afgerond.
Dr. Ipenburg is een enthousiaste, allround dermatoloog met speciale interesse in moedervlekken, huidkanker en allergieën. Hij is een betrokken arts met een eerlijke en open communicatie.

BIG-nummer: 9919164001