Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Drs. N. (Norbert) Ipenburg

Dermatoloog

Vanaf oktober 2020 is Drs. N. (Norbert) Ipenburg werkzaam als dermatoloog bij de Roosevelt Kliniek in Monster. Daarnaast werkt hij als medisch specialist op de afdeling Dermatologie-Allergologie van het Amsterdam UMC.

Drs. Ipenburg studeerde geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Aansluitend specialiseerde hij zich tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum. Tijdens zijn opleiding heeft drs. Ipenburg gewerkt bij het gerenommeerde Melanoma Institute Australia in Sydney. Hij heeft zich daar verdiept in moedervlekken en melanomen. Dokter Ipenburg heeft tevens veel ervaring op het gebied van (contact)allergieën.

Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie (NVDV), European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) en European Society of Contact Dermatitis (ESCD). Drs. Ipenburg geeft jaarlijks voordrachten op nationale en internationale congressen en rondt binnenkort zijn promotieonderzoek naar melanomen af.

Drs. Ipenburg is een enthousiaste, allround dermatoloog met speciale interesse in moedervlekken, huidkanker en allergieën. Hij is een betrokken arts met een eerlijke en open communicatie.

BIG-nummer: 9919164001