Dr. R.E. (Roel) Genders

Dermatoloog

Roel Genders is sinds 2013 werkzaam als dermatoloog in de Roosevelt kliniek. Daarnaast is hij werkzaam als senior medisch specialist in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Hier volgde hij ook zijn opleiding. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij de chirurgie en de plastische chirurgie. In het LUMC is hij verantwoordelijk voor de dermatochirurgische opleiding van jonge artsen en is hij de opleider in Mohs chirurgie. Hij heeft ook de Mohs chiurgie in de Roosevelt kliniek opgericht. Met zijn chirurgische expertise en de specifieke kennis die hij heeft van de huid als dermatoloog, is dokter Genders uiterst bekwaam in de chirurgische behandeling van allerlei huid- en nagelafwijkingen. In de Roosevelt kliniek komen veel mannen met genitale problemen, dokter Genders voor bij deze mannen genitale ingrepen uit, waaronder ook besnijdenissen.

Dermatoloog Genders heeft verschillende nationale en internationale publicaties op zijn naam staan en spreekt geregeld op congressen en bijeenkomsten. Hij geeft nascholing en cursussen aan collega artsen. Hij is bestuurslid van de NVDV (Nederlandse Vereniging van Dermatologie Venereologie) en is lid van de domeingroep dermatochirurgie & laser, domeingroep cosmetische dermatologie en van de raad kwaliteit van de FMS (Federatie Medisch Specialisten). Daarnaast is hij actief in het kwaliteitskader cosmetische geneeskunde.

Naast de chirurgische behandeling van huidkanker en huidafwijkingen, is dokter Genders is gespecialiseerd in ooglidcorrecties en oorlelcorrecties. Naast zijn chirurgische expertise, is hij met zijn kritische blik en kennis uiterst bekwaam in de cosmetische dermatologie.

BIG-nummer: 39063329801

Maak een persoonlijke afspraak met Dr. Genders

Heeft u een afwijking aan uw (genitale) huid? Maak dan snel een afspraak en u wordt snel door Dr. Genders geholpen.

Maak direct een afspraak