Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosevelt Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Dr. R.E. (Roel) Genders

Dermatoloog

Roel Genders is sinds 2013 werkzaam als dermatoloog in de Roosevelt kliniek. Daarnaast is hij werkzaam als senior medisch specialist in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Hier volgde hij ook zijn opleiding. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij de chirurgie en de plastische chirurgie. In het LUMC verricht hij onderzoek naar huidkanker. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de dermatochirurgische opleiding van jonge artsen en beoefent hij daar de Mohs micrografische chirurgie (een speciale techniek voor de behandeling van huidkanker). Met zijn chirurgische expertise en de specifieke kennis die hij heeft van de huid als dermatoloog, is dokter Genders uiterst bekwaam in de chirurgische behandeling van allerlei huid- en nagelafwijkingen. In de Roosevelt kliniek komen veel mannen met genitale problemen, dokter Genders voor bij deze mannen genitale ingrepen uit, waaronder ook besnijdenissen.

Dermatoloog Genders heeft verschillende nationale en internationale publicaties op zijn naam staan en spreekt geregeld op congressen en bijeenkomsten. Hij geeft nascholing aan collega artsen. Hij is secretaris van de domeingroep dermatochirurgie en lasers van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) en lid van de werkgroep cosmetische dermatologie van de NVDV. Daarnaast is hij bestuurslid van de Nederlandse Stichting Esthetische Geneeskunde (NSEG).

Naast de chirurgische behandeling van huidkanker en huidafwijkingen, is dokter Genders is gespecialiseerd in ooglidcorrecties en oorlelcorrecties. Naast zijn chirurgische expertise, is hij met zijn kritische blik en kennis uiterst bekwaam in de cosmetische dermatologie.

BIG-nummer: 39063329801

Maak een persoonlijke afspraak met Dr. Genders

Heeft u een afwijking aan uw (genitale) huid? Maak dan snel een afspraak en u wordt snel door Dr. Genders geholpen.

Maak direct een afspraak